Săptămâna Cooperării privind pregătirea proiectelor pentru Interreg NEXT

Date/Time

24 April 2024 - 30 April 2024


Dezvoltarea unei propuneri de proiect transfrontalier sau transnațional pentru a aplica pentru un program Interreg NEXT se poate dovedi o provocare pentru multe organizații.

Pentru a vă sprijini în acest proces, experții TESIM vor oferi cinci sesiuni de formare axate pe dezvoltarea de proiecte, crearea de parteneriate și planificarea bugetului în zilele de 24, 25, 26 și 29, 30 aprilie, între orele 10 și 12 (Chișinău). Instruirea va fi foarte interactivă, concentrându-se pe probleme practice și greșeli comune.

Agenda evenimentului o găsiți aici: TESIM_GofoCooperation_Agenda Rom

Formarea este destinată organizațiilor (cum ar fi instituții publice, autoritățile locale și regionale, universități și centre de cercetare, ONG-uri…) din țările/regiunile partenere Interreg NEXT (cu violet închis în harta de mai jos). Pentru a sprijini noii veniți să se alăture oportunităților de cooperare, se va acorda prioritate în înregistrare organizațiilor care nu au implementat încă un proiect în cadrul ENI CBC sau Interreg NEXT.

Înregistrarea este limitată la 40 de participanți, așa că vă rugăm să vă înregistrați rapid! Vă rugăm să rețineți că instruirea este un program integrat, deci nu vă puteți înscrie pentru sesiuni individuale – prin înregistrarea la eveniment, confirmați că sunteți interesat și disponibil pentru a participa la toate cele cinci sesiuni. Data limită pentru înscriere este 18 aprilie.

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în curând online!
Map Unavailable

Registration

Registrations are closed for this event.

Get fresh stories
from the field that
challenge you to
rethink the world.

Subscription succeed, You're all set to receive our newsletter.

Oops, Your email seems incorrect. Please try again.